ÖSYS Yükseköğretimde 2014 Merkezi Yerleştirmedeki
Başarı Sırası, En Büyük ve En Küçük Puanları Yayınladı

 

ÖSYS 2014 Üniversite Başarı Sıraları, Taban ve Tavan Puanlar. 2014 Yükseköğretimde Üniversitelerin Başarı Sıraları, En Büyük ve En Küçük Puanları. 2014 Meslek Yüksekokullarındaki Başarı Sıraları, taban ve tavan puanlar. 2014 Açıköğretimde Başarı Sıraları, taban ve tavan puanlar. 2014 Üniversite Lisans programları Başarı Sıraları, taban puanları. 2014 Üniversite Önlisans programları Başarı Sıraları, taban puanları. YGS ve LYS puanlarının yığınsal dağılımı. ÖSYS puanlarının yığınsal dağılımı.

 

ÖSYM'nin 14 KASIM 2014 tarihli "2014 – ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları" Adlı Kitabın Yayımlanması" duyurusuna göre;
2014 – ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları" adlı kitap 14 Kasım 2014 günü saat 14.00'den itibaren ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Kitapçıkta, Yükseköğretim Lisans programlarının merkezi yerleştirmedeki en büyük ve en küçük puanları, YGS puanına göre öğrenci alan Yükseköğretim Meslek Yüksekokulları, Açıköğretim Önlisans programlarının merkezi yerleştirmedeki en büyük ve en küçük puanları, YGS ve LYS puanlarının yığınsal dağılımı yer almaktadır.

Aşağıdaki liknlerde Yükseköğretimde Lisans ve Önlisans Programlarına Göre öğrenci alan üniversite ve meslek yuksekokulların en büyük ve en küçük puanlarının çizelgelerine erişebilirsiniz:

2014 ÖSYS Yükseköğretim(Üniversite) Başarı Sıraları ve Taban Puanları Hakkında Açıklama...


2014 ÖSYS Yükseköğretim(Üniversite) Lisans Programları Başarı Sırası ve Taban Puanlar (PDF)...

2014 ÖSYS Yükseköğretim(Üniversite) Lisans Programları Başarı Sırası Taban Puanlar (EXCEL)...


2014 ÖSYS Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Başarı Sırası ve Taban Puanlar 1 (PDF)...

2014 ÖSYS Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Başarı Sırası ve Taban Puanlar 1 (EXCEL)...

2014 ÖSYS Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Başarı Sırası ve Taban Puanlar 2 (PDF)...

2014 ÖSYS Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Başarı Sırası ve Taban Puanlar 2 (EXCEL)...


2014 YGS ve LYS Puan Dağılımı (Yığınsal)...

2014 ÖSYS Puan Dağılımı (Yığınsal)...


 

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk