2014 TUS ve DUS Sonbahar Dönemi Sınavlarının
Ek Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı

 

2014 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme sonuçları belli oldu. 2014 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme sonuçları belli oldu. TUS ek yerleştirme tercihlerinin sonucu ve taban puanlar belli oldu. DUS ek yerleştirme tercihlerinin sonucu ve taban puanlar belli oldu. TUS sonbahar dönemi ek tercihleri sonucunu sorgulamar.DUS sonbahar dönemi ek tercihleri sonucunu sorgulama. 2014 TUS taban ve tavan puanlar, 2014 DUS taban ve tavan puanlar...

 

ÖSYM'nin duyurusuna göre; (3 Aralık 2014) "2014 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi: Ek Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması" başlığı adı altında aşağıdagi bilgileri yayınlamıştır:

2014-TUS Sonbahar Dönemi ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları 3 Aralık 2014 günü saat 16.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 

2014-TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler Aşağıdaki Gibidir:

2014 TUS, TIPTA UZMANLIK

2014-TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarını Öğren...

2014-TUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre GATA Taban Puanlar...

2014-TUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre GENEL Taban Puanlar...

2014-TUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre YABANCI UYRUKLU Taban Puanlar...

 

2014-DUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler Aşağıdaki Gibidir:

2014 DUS, DİŞ HEKİMLİĞİ

2014-DUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarını Öğren...

2014-DUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre GATA Taban Puanlar...

2014-DUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre GENEL Taban Puanlar...

2014-DUS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre YABANCI UYRUKLU Taban Puanlar...

 

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk