2014 POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI ADAY BAŞVURU KILAVUZU

 

Polis Meslek Yüksekokulu başvuru koşulları nelerdir? Polis okullarına başvurular nasıl yapılır? Polis Meslek Yüksekokulu sınavına başvuru şartları. PMYO Sınavı için başvuru kılavuzu. Polis yüksekokulu için sınava giriş şartları. Polis meslek yüksekokulları giriş sınavı, 2014 pmyo giriş sınavı , polis okulları sınavı başvuru kılavuzu.

 

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Polis Akademisi Başkanlığı tarafindan, 2014 PMYO(polis meslek yüksekokulları) Sınavına girecek olan polis adayları için, 2014 PMYO Giriş Sınavında Adaylarda Aranan Şartlar ve Sınav Takvimi . duyurulmuştur.

Polis Meslek Yüksekokulları web sitesinde (http://pmyo.pa.edu.tr/) yapılan duyuruda, 2014 yılı PMYO Giriş Sınavı hususunda bilgiler içeren Başvuru Kılavuzunun yayınlandığı, sınav takviminin ve başvuru merkezlerinin açıklandığı belirtilmiştir.

2014 PMYOAday Başvuru Kılavuzundan önemli maddeler:

  • ALINACAK ÖĞRENCİ SAYISI : 3250 Erkek ve 250 Bayan
  • ADAY DEĞERLENDİRME VE SEÇME SINAVI TARİHLERİ : 20 Mayıs - 01 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. ( 25 Mayıs hariç )
  • YAZILI SINAV ÜCRETİ VE YATIRMA TARİHLERİ : 50 (Elli Türk Lirası) 4-9 Haziran 2014 tarihleri arasında
  • YAZILI SINAV TARİHİ : 29 Haziran 2014 (ÖSYM Başkanlığınca yapılacaktır.)
  • İNTERNET ADRESLERİ : EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ http://www.egm.gov.tr | POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI http://www.pa.edu.tr | İNTERNET ÜZERİNDEN ÖN BAŞVURU http://pmyo.pa.edu.tr
  • TELEFON NUMARALARI : Telefon Numarası : 0-312-499 70 02 | 0-505-318 85 00 | Fax Numarası : 0-312-460 87 29

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI ADAY BAŞVURU KILAVUZUNU İNDİRİN

 

SİTEMİZDEKİ POLİS OKULLARINA BAŞVURU SAYFASINI İNCELEYİN

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk