2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları

Kılavuzunu Yayımlandı

 

ÖSYS 2015 Üniversite Programları, KOntenjanları, Taban Puanları, Başarı Sıraları Kılavuzu. 2015 osys programları, 2015 ösys kontenjanları, 2015 ösys taban puanlar, 2015 ösys başarı sıraları, üniversite taban puanlar 2015, 2015 lisans kontenjanları, 2015 önlisans kontenjanları, 2015 taban puanlar, 2015 başarı sıraları

 

ÖSYM'nin 23 Haziran 2015 tarihli, " 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması" adlı duyurusu aşağıdaki gibi http://www.osym.gov.tr/ adresi üzerinden yayımlanmıştır:

2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 23-25 Haziran 2015 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. 

 

2015 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS) YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI KILAVUZU (23 HAZİRAN 2015)

 

 ÖSYM'nin Notu: Bu kılavuz, adaylara ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmıştır. Bu nedenle, adayların tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin İnternet adresinden yeniden yayımlanacak kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk