Back to Top Anasayfa

Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenler, Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlileri Seçme Sınavı Kılavuzu 2023 yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığı T.C. Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından, http://www.meb.gov.tr/ web sitesinde, "Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı Kılavuzu - 2023" ve gerekli ek belgeler yayınlandı. "YURT DIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK ÖĞRETMENLERİ SEÇME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2023" de, 11 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan sınav hakkında bilgilendirmeler, başvuru tarihleri, ücretleri ve "Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı 2023" konu içerikleri, uygulanması ve başvuru belgeleri ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.


Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı 2023 Kılavuzu

Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı Kılavuzu - 2023" aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. "YURT DIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK ÖĞRETMENLERİ SEÇME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2023" de, 11 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan sınav hakkında bilgilendirmeler, başvuru tarihleri, ücretleri ve "Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı 2023" konu içerikleri yer almaktadır.


Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı - Gerekli Belgeler

Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri Seçme Sınavı başvurusunda gerekli olan belgeleri, dökümanları indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.


Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenler için başvuru bilgileri