Back to Top Anasayfa

2021 YKS Verilerine Göre TYT, SÖZEL, SAYISAL, EŞİT AĞIRLIK, DİL Puan Türleri için Başarı Sırası, Taban Puan, Bölüm Hesaplama Excel Uygulamalarımız

Değerli Üniversite adayları, sizler için genctercih.com editörlerimizden Rehber Öğretmen Şeref ÇINAR'IN hazırladığı "2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasını hizmetinize sunuyoruz.


"2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasını kullanarak netlerinizi girerek ilgili puan türünde 2019, 2020 ve 2021 başarı sıranız, taban puanınız hesaplanır. İlgili bölümler, puanları, sıraları, üniversite adları ve diğer bilgileri listelenir. Ayrıca başarı sıranızın %30 üzerinden ve %40 altında yer alan programlar farklı renkte filtrelenmektedir.


2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA (EXCEL UYGULAMALARI)

Doğru ve yanlış sayınızı girerek netlerinize göre, ilgili puan türünde (TYT, SAY, SÖZ, EA, DİL) 2019, 2020 ve 2021 başarı sıranız, taban puanınız hesaplanıp; bölümler, puanları, sıraları, üniversiteleri görebileceğiniz aşağdaki excel uygulamalarını indirerek faydalanabilirsiniz.

2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasının SAYISAL puan türü için olan dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

2021 YKS SAYISAL PUAN TÜRÜNE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA
2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasının SÖZEL puan türü için olan dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

2021 YKS SÖZEL PUAN TÜRÜNE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA
2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasının EŞİT AĞIRLIK puan türü için olan dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

2021 YKS EŞİT AĞIRLIK PUAN TÜRÜNE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA
2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasının DİL puan türü için olan dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

2021 YKS DİL PUAN TÜRÜNE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA
2021 YKS'YE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA" Excel Uygulamasının TYT puan türü için olan dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

2021 YKS TYT PUAN TÜRÜNE GÖRE PUAN-SIRA-BÖLÜM-ÜNİVERSİTE HESAPLAMA


Hazırlayan:

Şeref ÇINAR (Rehber Öğretmen - genctercih.com editörü)