2014-2015 Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi

Kayıt Yenileme İşlemleri

Kayıt Yenileme Kılavuzu

 

Açıköğretim, İktisat Ve İşletme Fakülteleri 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu. AOF Bahar dönemi kayıt yenileme hangi tarihlerde. Açıköğretimde kayıt yenileme nasıl yapılır? AOF Kayıt yenileme işlemlerii kayıt yenileme tarihleri ve AOF 2014-2015 kayıt yenileme kılavuzu.

 

"Açıköğretim, İktisat Ve İşletme Fakülteleri 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme" ile ilgili duyuru http://aof.anadolu.edu.tr/ web adresinden açıklandı.

Yapılan duyuruda kayıt yenileme işlemleri; 23 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayıp 02 Mart 2015 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Mazeretli olanlar 03, 04 Mart 2015 tarihlerinde kayıtlarını yenileteceklerdir. 28 Şubat 2015 Cumartesi ve 01 Mart 2015 Pazar günleri de AÖF Büroları kayıt yenileme işlemleri için açık olacaktır.

Bahar Döneminde sorumlu olduğu ders bulunmadığı için kayıt yeniletemeyen öğrenciler, sınav hakkı verilmeksizin öğrencilik hizmetlerinden (askerlik, öğrenci kimlik kartı, sosyal güvenlik vb.) yararlanmak istemeleri durumunda, Bahar Dönemi kayıt yenileme bedelini ödeyerek kayıtlarını yeniletebilirler.

04 Mart 2015 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybederler.

 

2014-2015 Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemi aşağıdaki  bağlantıdan "Kayıt Yenileme" seçeneği ile yapılabilir:

2014-2015 Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Kayıt Yenileme

Anadolu Üniversitesi 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzunu İndir...

Açıköğretim Fakülteleri ile ilgili diğer kılavuzları indirmek için tıklayınız...

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk