2014 TEOG Sınav Tarihleri ve Soru-Konu Dağılımı

 

TEOG sınavları ne zaman yapılacak? TEOG Sınav takvimi belirlendi. TEOG sınav tarihleri açıklandı mı? TEOG sınav tarihleri belirlendi. MEB TEOG sınavları soru dağılımları. MEB TEOG sınavları konu dağılımları. TEOG sınavlarında çakıacak soruların konulara göre dağılımı nasıl olacak? 2014-2015 TEOG sınav tarihleri ne zaman? 2014-2015 yılı TEOG sınavları hangi derslerden yapılacak?

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip onayı ile İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazıda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında merkezi ortak sınavlarının:
Birinci döneminin kasım ayının,
İkinci döneminin ise nisan ayının son haftasında yapılmasının planlandığı belirtildi.

8. Sınıfların liseye geçişte tek sınav yerine toplam 6 dersten gireceği sınavların;

  • Türkçe
  • Matematik
  • Fen ve Teknoloji
  • T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
  • Yabancı Dil
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

    derslerinden, bir dönemde iki sınav yapılanların ilk, üç sınav yapılanların ise ikinci yazılılarının ortak uygulanacağı bildirildi.

TEOG Soru-Konu Dağılımları ve Ders Kazanım Çizelgelerini İndir...

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk